W-Performance

Payroll bedrijf W-Performance is flexibel, snel en transparant. Wij houden van duidelijkheid en vinden het belangrijk om u en uw werknemers te voorzien van service op maat.

Werkwijze van W-Performance

De werkwijze van W-Performance is erg helder en eenvoudig. Samen met u als werkgever nemen wij de gegevens van uw organisatie door en kijken naar het arbeidsverleden van uw medewerkers. Vervolgens melden wij uw medewerkers bij ons aan en zetten we een passende payroll constructie op.

Het gemak van payrolling

Wij maken voor u de personeelsdossiers op en verstrekken de arbeidsovereenkomsten aan uw medewerkers. Het enige wat u hoeft te doen is wekelijks de gewerkte uren van uw medewerkers doorgeven, zodat W-Performance de loon uitbetaling kan verzorgen.

Afhandeling door W-Performance

De loonstroken worden door ons direct aan uw medewerkers verstrekt, zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. In een overzichtelijke verzamelfactuur ontvangt u een overzicht van de gewerkte uren in de betreffende periode.

Meer informatie over W-Performance

Indien u meer informatie wilt over onze scherpe payrolling tarieven of een offerte op maat wilt ontvangen voor uw organisatie, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Als u het contactformulier op deze website invult, nemen wij direct contact met u op om de vele mogelijkheden van W-Performance door te spreken.

Contact

    Aantal medewerkers:

    Archief

    © Copyright . All Rights Reserved