Payrolling tarieven

De payrolling tarieven kennen een heldere opbouw van verschillende onderdelen. De payrolling tarieven zijn opgebouwd uit kosten waar u als werkgever ook mee te maken heeft wanneer u werknemers in eigen dienst heeft, alleen heeft u hierbij rekening te houden met meerdere partijen.

Alle personeelskosten bij één partij

Zo wordt bijvoorbeeld uw salarisadministratie bij een administratiekantoor ondergebracht en heeft u een verkering tegen ziekteverzuim bij een verzekeraar afgesloten. Deze en meerdere kosten, moet u apart betalen en bijhouden in uw administratie. Dit zorgt vaak voor veel tijd, energie en in veel gevallen ook voor veel ergernis.

Heldere Payrolling tarieven

Bij payrolling worden al deze onderdelen ondergebracht bij één partij en betaalt u slechts het payroll tarief aan het payroll bedrijf. Hierdoor bent u vaak een stuk goedkoper uit en kunt u besparen op de personeelskosten.

Payrolling tarief berekenen

Wij baseren het payroll tarief op basis van het brutoloon van de werknemer. De payroll kosten worden berekent door het bruto uurloon met een zogenaamde omrekenfactor te vermenigvuldigen. Zo betaalt u altijd een vast tarief en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De hoogte van deze omrekenfactor wordt bepaald aan de hand van de functie en het type arbeidsovereenkomst.

Meer informatie over onze payrolling tarieven

Wilt u meer informatie over onze payrolling tarieven? Neem dan contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte voor een payroll constructie voor uw organisatie.

Contact

    Aantal medewerkers:

    Archief

    © Copyright . All Rights Reserved