Payroll organisatie

Een payroll organisatie neemt het juridische werkgeverschap van u over. Bij payrolling komt uw personeel juridisch gezien in dienst van een payroll organisatie. Alle juridische en administratieve taken die normaal gesproken komen kijken bij uw bedrijfsvoering wanneer u personeel in dienst heeft worden daarmee uitbesteed aan de payrollorganisatie.

Minder administratieve lasten

Onderdelen zoals bijvoorbeeld de salarisadministratie en de afdracht van sociale premies zijn dan niet langer voor u, maar worden overgenomen door het payroll bedrijf.

CAO voordelen

Een ander groot voordeel kan voor veel organisaties betekenen dat het personeel bij payrollen niet onder de specifieke collectieve arbeidsovereenkomst (CAO) van de desbetreffende bedrijfstak valt maar onder de CAO van de payroll organisatie. Dit kan voordeliger uitpakken voor u als werkgever, doordat u niet aan allerlei beperkende regels gebonden bent.

Risico’s overgenomen door de payroll organisatie

Als een werknemer officieel in dienst is van een payrollorganisatie, neemt deze ook alle risico’s over die gemoeid zijn. Mocht een werknemer plotseling (langdurig) ziek worden, is de payroll organisatie waar de werknemer in dienst is verantwoordelijk voor de doorbetaling tijdens de ziekte. U betaalt immers alleen voor de uren dat de werknemers daadwerkelijk voor u werken. Zo kunt u een zieke werknemer gerust (tijdelijk) vervangen.

Flexibele contracten

Als u werknemers op de payroll heeft bij een payrollorganisatie, kunt u er bij ons altijd voor kiezen om deze weer in eigen dienst te nemen. Met onze flexibele contracten is kunt u dit ieder moment veranderen en kunt u werknemers flexibeler inzetten.

Meer informatie over onze payroll organisatie

Wilt u meer informatie ontvangen over onze payroll organisatie en bekijken welke voordelen er voor uw organisatie te behalen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een volledige payroll constructie voor uw organisatie.

Contact

    Aantal medewerkers:

    Archief

    © Copyright . All Rights Reserved