Payroll constructie

Bij een payroll constructie neemt u als werkgever uw medewerkers niet langer in eigen dienst. Deze komen in dienst bij het payroll bedrijf. Het juridische werkgeverschap wordt bij de payroll constructie overgenomen door de payroll organisatie en daarmee de volledige loonadministratie en loon uitbetaling aan uw medewerker. Het enige waar u zich mee bezig hoeft te houden is de operationele aansturing van uw werknemers.

De gevolgen voor uw medewerkers

Voor de werknemers verandert er niet zo heel veel. Zij komen juridisch gezien in dienst van het payrollbedrijf, ze ontvangen het loonstrookje van de payroll organisatie en kunnen er met vragen over hun loonstrookje terecht. Verder blijven zij voor u werken en leggen zij verantwoording af aan u.

De voordelen van een payroll constructie voor werkgevers

Voor u als werkgever biedt een payroll constructie vele voordelen. Zo hoeft u zich niet te bekommeren over de personeelsadministratie en ontvangt u slechts één factuur waarop alle loonkosten staan. De risico’s en de administratie worden uitbesteed, terwijl u de aansturing van uw medewerkers kunt behouden en uitvoeren zoals u bent gewend.

Payrolling biedt flexibelere arbeidscontracten

Payrolling biedt naast de genoemde voordelen ook veel flexibiliteit. U kunt uw medewerkers flexibeler inzetten en u kunt vaker en langer gebruik maken van contracten voor een bepaalde tijd. Dit geeft uw organisatie gelegenheid om flexibeler met uw personeel om te gaan en medewerkers minder te kunnen laten werken als er minder opdrachten zijn.

Voordelige payroll CAO

De CAO voor payrolling is in de meeste gevallen voordeliger dan de CAO voor uw eigen branche. Vooral in de Horeca biedt dit vele voordelen en kunt u met aantrekkelijke payrolling tarieven aanzienlijk besparen op uw personeelskosten. Daarnaast kunt u er voor kiezen om het contact met de payroll organisatie op te zeggen en uw medewerkers in eigen dienst te nemen.

Offerte voor een payroll constructie

Indien u interesse heeft in de payroll constructie en meer wilt weten over de voordelen van payrolling, kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website. Ook kunt u een vrijblijvend een offerte opvragen voor een payroll constructie op maat!

Contact

    Aantal medewerkers:

    Archief

    © Copyright . All Rights Reserved