Payroll Amsterdam

Bent u op zoek naar Payroll Amsterdam? W- Performance is het payrollbedrijf met de unieke laagste prijsgarantie.

Verminder uw risico’s

Met payrolling wordt de payroll organisatie de juridische werkgever van uw werknemers. Wij nemen als werkgever alle bijbehorende risico’s over terwijl er op de werkvloer feitelijk niets voor u en uw werknemers verandert. Indien uw medewerkers ziek worden, hoeft u deze niet door te betalen. De payroll organisatie zorgt in dat geval voor de doorbetaling tijdens ziekte.

Payrolling is zeer eenvoudig

Er veranderd in de praktijk dus eigenlijk heel weinig voor u als u gebruik maakt van payrolling. U bent nog steeds verantwoordelijk voor de werving, selectie en het bepalen van de werktijden en het salaris van uw werknemers. Ook kunt u zelf de planning en aansturing blijven verzorgen.

Minder administratie

Bij payrolling wordt onze payroll organisatie de juridisch werkgever en is verantwoordelijk voor de betaling van de netto salarissen aan uw medewerkers, de sociale lasten en pensioenpremies. Ook zaken als contractadministratie en ziekteverzuim wordt met payrolling uitbesteed. Het enige wat u hoeft te doen is de gewerkte uren van uw werknemers bij te houden en te zorgen voor de alledaagse bedrijfsvoering, ons payroll bedrijf doet de rest.

Payroll Amsterdam?: Bespaar nu kosten!

In veel gevallen kunt u zelfs de nodige kosten besparen door gebruik te maken van payrolling. De payrolling tarieven lijken aan de hoge kant, maar bij dit bedrag zijn alle extra kosten die u normaal afzonderlijk afdraagt inbegrepen. Vraag nu vrijblijvend een offerte voor payroll Amsterdam en ontdek hoeveel u kunt besparen!

Contact

    Aantal medewerkers:

    Archief

    © Copyright . All Rights Reserved